Background Image

despre noi

image

Aflat intr-o zona emblematica a Bucurestiului, in apropiere de Piata Victoriei, intr-o cladire care evoca eleganta trecutului si il reinvie in constiinta noii generatii, Aristocrat Afterschool aduce in actualitate educatia facuta pe baza unor principii solide si a unor valori reale.

Scopul nostru este sa adaugam un plus de valoare investitiei pe care familia si scoala o fac in beneficiul celor mici. De aceea, am creat un loc cu totul special, pentru copiii dornici sa afle cat mai multe lucruri despre trecut si prezent, deopotriva, si sa simta suportul unor cadre didactice de exceptie in intelegerea si efectuarea temelor primite de la scoala.

Aristocrat Afterschool este visul unui parinte devenit realitate, un parinte care intelege cat de importanta este perioada de formare a celor mici si cat de mult ii influenteaza deprinderile si convingerile dobandite in acesti frumosi ani. 

image

La centrul nostru educational formam caractere puternice si independente, stimulam creativitatea si imaginatia si, mai ales, ne asiguram ca in jur vedem doar chipuri zambitoare si relaxate.

Asiguram conditii excelente pentru studiu si activitati optionale, masa si transport pentru programul after si before school si pentru scoala de vara.

Va asteptam intr-un loc cald, sigur, prietenos si plin de energie pozitiva, unde fiecare copil este important si unic, ascultat si inteles, indrumat si sprijinit sa creasca, la propriu si la figurat.
Atuul principal este disponibilitatea noastra permanenta de a comunica cu parintii si de a colabora cu acestia. Scopul nostru este sa asiguram continuitate, sa fim o extensie a educatiei primite acasa. 

Noi facem înscrierile!
Va asteptam cu drag,sa ne distram și sa învățam lucruri frumoase împreuna!

contact