Background Image

servicii

image

A face parte din familia Aristocrat Afterschool inseamna a lega prietenii durabile, a descoperi ce iti place sa faci si sa devii. Elevii nostri sunt indrumati si incurajati sa performeze atat la nivel academic, cat si social, fara sa fie constransi sau stresati, doar prin puterea exemplului cadrelor didactice care se ocupa de ei.

Cladirea spatioasa si eleganta care gazduieste centrul nostru este organizata in spatii de studiu, de joaca si de luat masa. Programul incepe la ora 8:00 cu before school pentru elevii de gimnaziu si continua pana la ora 19:00 cu after school pentru elevii de scoala primara.

Copiii inscrisi la Aristocrat beneficiaza si de activitati extrascolare care urmaresc descoperirea talentelor si pasiunilor lor, cum ar fi lectiile de pian, chitara sau canto, tinute de profesori de la Scoala de muzica “George Enescu”. Incercam ca tot ceea ce facem sa se ridice la inaltimea asteptarilor parintilor care ne-au incredintat spre grija cele mai mari comori ale lor.  

image

In ceea ce priveste masa, elevii primesc un meniu elaborat de nutritionist si gatit din ingredient de cea mai buna calitate, pentru ca zilnic, in fiecare farfurie sa fie ceva gustos si hranitor, in egala masura.

Pentru siguranta copiilor asiguram supraveghere si transport in conditii sigure.

Copiii se pot bucura de atmosfera si activitatile minunate si pe perioada vacantei mari, inscriindu-se la scoala de vara Aristocrat. Planuim vizite la obiective culturale si istorice, activitati antrenante si relaxante, pe scurt: multa, multa distractie! 

Noi facem înscrierile!
Va asteptam cu drag,sa ne distram și sa învățam lucruri frumoase împreuna!

contact